Gootsteen ontstoppen in Middelburg

Etensresten, jus, haren… Behalve water krijgt uw gootsteenafvoer dagelijks nog veel meer te verwerken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze weleens verstopt raakt. In veel gevallen kunt u dit zelf eenvoudig oplossen. Heeft dat geen succes? In de regio Middelburg kunt u dan terecht bij onze professionals. Laat ons de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen!

Ontstop de gootsteen zelf

Een gootsteenverstopping is niet altijd ernstig. Vaak kunt u de hinder zelf wegnemen. Hiervoor kunt u een kopje soda in de gootsteen gieten, gevolgd door een flinke scheut azijn. Spoel dit vervolgens weg met heet water. Eventueel kunt u dit nogmaals herhalen. Daarnaast kunt u de sifon leegmaken, of een ontstoppingsveer gebruiken. Heeft dit alles geen effect? Dan is de verstopping hardnekkig en is het tijd voor een ervaren professional. Hiervoor kunt u altijd een beroep doen op onze experts. Wij hebben vele jaren in gootsteen ontstoppen en zorgen altijd voor een oplossing.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor gootsteen ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 0800 255 3733. We komen vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe. In Middelburg en omstreken staan we voor u klaar!