Staand of hangend toilet plaatsen?

U heeft besloten dat het tijd is voor een nieuw toilet. Op zoek naar een nieuw exemplaar! Weet u al welk soort toilet u wilt monteren? Een staande wc is van oudsher de meest gekozen variant in ons land. Stevig, robuust en voordelig. U kunt ook voor een hangend toilet plaatsen kiezen. Deze wc is iets duurder, maar laat de ruimte optisch groter lijken. Daarnaast kunt u, als er plek voor is, ook nog een urinoir laten installeren. In een huishouden met meerdere mannen is dit niet alleen hygiënisch, maar ook waterzuinig. Is het type wc bepaald, dan is het nog niet klaar. Hoe wilt u de spoelknop laten wegwerken? Wat voor soort spoelknop wilt u? En wenst u een plateau in uw wc of niet? U merkt het al: er moeten heel wat knopen worden doorgehakt.

Uw toilet expert in Middelburg

Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? In de regio Middelburg denken onze medewerkers graag met u mee. Wanneer de keuze gemaakt is, gaan wij vervolgens het toilet plaatsen. Maar daar houdt onze service niet op.

Ook voor toilet renovatie en reparatie kunt u bij ons terecht. Uw wc loopt door, of de wc pot moet vervangen worden? Doe gerust een beroep op onze expertise. Neem eens contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. Ook kunt u het online contactformulier invullen dan hoort u vlug van ons. We staan in Middelburg en omstreken voor u klaar!